32_falos_cover.png

De nieuwe wandelkalender is er weer!

Sport

Zoals je van ons gewend bent, ontving je in oktober of november samen met deze de wandelkalender editie 2023. We hebben ruim honderd wandelingen in de aanbieding voor jullie, en dat vanaf 8 januari.

Traditiegetrouw kan je op elke wandeldag kiezen uit verschillende afstanden, vaak ook met lussen zodat je ze naar hartenlust kan combineren en zo een afstand naar believen kan afleggen.

Net als vorige jaren krijg je na het verzamelen van 12 stempels in je wandelboekje van ons een mooi criteriumaandenken. Wil je het graag wat sneller vooruit doen gaan? Op feestdagen, de nationale wandeldag en provinciale wandeldagen krijg je twee stempels. En om je alvast helemaal warm te maken: het aandenken voor dit jaar is een hele mooie én praktische rugzak. Waar je je prijs dit jaar kan afhalen, kan je vinden vooraan in zowel de kalender van 2022 als het nieuwe exemplaar. Opgelet: begin dit jaar kon je bij de uitreiking van de prijzen de stempels van de coronajaren 2020 en 2021 meenemen. Dat kan nu niet meer. Enkel de stempels van 2022 zijn geldig om dit criteriumprijs van dit jaar af te halen.

En ook nog even dit: kijk altijd even op www.falos.be of alles doorgaat zoals in de kalender staat aangegeven. Een aanpassing in de loop van het jaar kan immers altijd gebeuren. Ook in Raak vind je steeds de wandelingen voor de komende weken.

We wensen je met ‘kwb in beweging’ heel veel wandelplezier en een heel sportief seizoen toe!

ArianeDe nieuwe wandelkalender is er weer!