Mooie-opkomst-voor-de-nationale-wandeldag-scaled.jpg

Mooie opkomst voor nationale wandeldag

Sport

De lente bracht ook de nationale wandeldag. Op zondag 20 maart zakten meer dan duizend sportieve enthousiastelingen af naar Schriek (Heist-op-den Berg) om deel te nemen aan een van de wandelingen.

De afwezigen hadden duidelijk ongelijk, want de wandelaars waren het over een ding helemaal eens: de acht aangeboden wandelingen waren ronduit prachtig. Puur in de natuur tijdens een frisse maar mooie en, uiteindelijk, zelfs zonnige dag. De goed georganiseerde wandeldag begon nochtans in mineur. Een flinke sneeuwbui in een deel van Vlaanderen dreigde roet in het eten te gooien en deed wellicht wel wat mensen besluiten niet af te zakken naar Schriek. Zo lieten ze iets moois schieten, want nadat de lucht opklaarde kon iedereen zijn/haar gekozen afstand naar hartenlust afstappen. Met ook nog een prima catering en heerlijke drankjes kon de organisatie deze jaarlijks terugkerende editie naar tevredenheid afsluiten. Bedankt aan alle aanwezigen, en aan kwb Schriek!
Volgend jaar vindt de nationale wandeling plaats Vlaams-Brabant, meer bepaald in Houwaart.

Ook provinciale wandeldag West-Vlaanderen succes!

Met meer dan 200 deelnemers kon ook de provinciale wandeldag bij kwb Sijsele een groot succes genoemd worden. De wandelaars konden genieten van het rustige landschap en van een idyllische stopplaats tussen de bloemen. Proficiat aan de organisatie!

Luc VosMooie opkomst voor nationale wandeldag