Promotiematerialen activiteitenaanbod 2020

Jullie activiteiten bij een breed publiek bekend maken, daar helpen wij je graag bij. Daarom vind je op de programmawebsite bij elke activiteit uit het programma-aanbod voor 2020 een icoon, een Facebook- en emailbanner, een modelpersbericht en bij sommige ook een filmpje dat we op aanvraag personaliseren met de gegevens van jullie activiteit. Handig, toch?

Delen

 

Nieuwe vlaggen en banners beschikbaar!

Is jullie oude kwb-vlag aan vernieuwing toe? En wil je kwb ook op een mooie manier in de kijker plaatsen met een gloednieuwe banner, die je makkelijk aan een dranghekken kan bevestigen?
Goed nieuws, want er is een nieuwe stock beschikbaar op de webshop. Voor een nieuwe vlag (150 cm x 100 cm) met kwb-logo betaal je 15 euro; een nieuwe banner (220 cm x 75 cm) in winddoorlatend mesh en voorzien van ringen (om de 30 cm) heb je voor 25 euro. Surf snel naar de webshop!

Delen

 

Korpus en verzekeringen

We krijgen regelmatig de vraag wanneer een activiteit in Korpus ingevoerd moet worden om in orde te zijn met de ledenverzekering. Het antwoord: zo snel mogelijk (zodra jullie jaarprogramma opgesteld is), en ten laatste drie dagen voor de activiteit plaatsvindt. Bij een ongeval wordt steeds gecontroleerd in Korpus of er wel degelijk een activiteit gepland stond in je afdeling. Opgelet: daarmee is de verzekering in orde voor kwb-leden, bij activiteiten die onder de polis vallen. Voor niet-leden en sportieve activiteiten moet je steeds een aparte éénmalige verzekering afsluiten.

Delen

 

Vernieuwing ledenbijdrage

Ook in 2020 blijft het lidgeld ongewijzigd: 30 euro voor een jaar, inclusief lidmaatschap voor je partner en/of inwonende kinderen. Voor mensen die het financieel moeilijk hebben, kan dit worden terug- gebracht naar 20 euro per jaar.

Afdelingen die nieuwe leden hebben ingeschreven tussen 16/08 en 15/09 hebben de lidkaart van 2019 voor deze leden eind september ontvangen. Omdat je bij deze leden nog moet informeren of ze hun lidmaatschap willen verlengen, ontvang je bij deze nieuwsbrief hun lidkaarten voor 2020 in een kleine bruine omslag. Alle informatie over de ledenbijdragevernieuwing vind je in de brochure. Je vindt ze op Issuu of op de website bij bestuursinfo onder ‘downloads’.

Delen

 

Initiatie krachtbal

Krachtbal is geen nieuwe, maar wel een niet zo bekende en ruim verspreide sport. Daar wil 

kwb Oost-Vlaanderen iets aan doen, want krachtbal beoefenen is zeer gemakkelijk en bovendien geschikt voor iedereen en elke leeftijd. Er bestaan ook leuke, recreatieve varianten: minikrachtbal en krachtvolley. Krachtvolley leent zich ook uitstekend voor een gezellig buurt- of wijktornooi! Geïnteresseerd, en wil je meer info ? Dat kan, want wij bieden graag een initiatiemoment aan in 2020 met een deskundige begeleider en tegen een interessante promotieprijs. Om een moment aan te vragen, neem je contact op met je afdelingsondersteuner.

Delen

 

Nieuw bij kwb Oost-Vlaanderen: project Autodelen

Tien jaar geleden had autodelen nog een hoog geitenwollensokkengehalte, maar intussen maakt het deel uit van een grotere maatschappelijke trend, ook in de kleinere en landelijke gemeentes. Autodelen heeft niets dan voordelen.  Onlangs, op Smaakmakers 2020, bezochten heel wat deelnemers de stand van Autodelen en maakten ze kennis met het project. 

Maar je kan als afdeling nog veel meer toelichting krijgen, want wij bieden graag vijf volledig gratis infoavonden aan (in november en december 2019), in samenwerking met het Vlaams Netwerk Autodelen. Aanvragen doe je simpelweg via je afdelingsondersteuner, en een boeiende avond is gegarandeerd. Wie durft de uitdaging aan?   

Delen

 

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok