Kwb in beweging


Hieronder vind je een greep uit de komende activiteiten van onze sportwerkingen. Voor meer info kan je terecht op onze sportieve site www.falos.be.

  • 3/03/2019: Teutenwandeling in Eksel - Parochiecentrum Eksel (Kapelstraat 16) - van 8u-15u - wandelingen: 6 km - 9 km - 12 km - 14 km
  • 9/03/2019: Mountainbiketocht in Lommel Barrier (2de editie MTB Toertocht) -t Bjoske (Teutenweg) - van 9u-15u
  • 17/03/2019: Nationale wandeldag: Souterrainwandeling Zwevegem-Knokke - OC Kappaert (St-Jozefstraat) - Van 8u-15u
    Wandelingen: 4 km - 7,5 km - 14 km - 22 km
    Hier vind je de flyer.

Delen

 

Jouw activiteit in Raak?

Ook jouw unieke activiteiten verdienen een plek in Raak. Bezorg je afdelingsondersteuner een leuke foto met een kort verslagje.

Delen

 

Oproep jaarprogramma

Werkt je afdeling in de periode van een schooljaar, een kalenderjaar of kies je voor nog een andere manier van werken? Welke optie voor je afdeling ook het beste uitkomt, we willen je graag vragen om je activiteiten in Korpus in te geven en je jaarprogramma nog een keer door te sturen naar je afdelingsondersteuner. Dank je wel!

Delen

 

Promotie van je activiteiten

  • Op zoek naar tips om je activiteit te promoten? Neem eens een kijkje op deze site.
  • Op zoek naar een aantrekkelijke uitnodiging voor je activiteit? Neem dan hier eens een kijkje.

Delen

 

Aan de slag met GDPR

(de nieuwe privacywet) 

Niet alleen grote bedrijven vallen onder deze nieuwe wetgeving rond privacy, ook vrijwilligersorganisaties, zoals jouw kwb-afdeling, vallen onder deze nieuwe regels. De brochure ‘GDPR in je kwb-afdeling’ is ondertussen aangekomen in je afdeling. Ook hier  vind je alle nuttige info terug. 

Zit je nog met een vraag of ben je op zoek naar een helpende hand? Neem contact op met je afdelingsondersteuner en samen zorgen we ervoor dat ook jouw afdeling in orde is.

Delen

 

Vormingsmomenten vrije begeleiding in Limburg 

Sinds oktober 2017 moeten vrije begeleiders een vormingsmoment volgen vooraleer ze als begeleider aan de slag kunnen. Kwb biedt die vormingsmomenten aan. Ook jouw afdeling heeft de kans om deze vorming te organiseren, gegeven door gekwalificeerde lesgevers. 

Wist je trouwens dat iedere Limburgse kwb-afdeling die dit reeds organiseerde spreekt van een succes. 

Interesse om deze activiteit in jouw afdeling of gemeente te organiseren? 

Neem contact op met je afdelingsondersteuner en dan maken we er samen ook in jouw afdeling een succes van.

Delen

 

Samen-werken aan een nieuw jaarprogramma

Het lijkt misschien nog veraf, maar over enkele weken of maanden start jouw kwb-ploeg met de uitwerking van een nieuw jaarprogramma. 

Je afdelingsondersteuner en de kwb’ers van het algemeen secretariaat willen je bestuur graag meehelpen bij de uitwerking hiervan. Wil je graag een helpende hand bij de voorstelling van het nieuwe activiteitenaanbod, of zoek je naar een nieuwe aanpak om de programmatie te organiseren? Geef je datum en locatie door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en samen maken we er een geslaagd programmatiemoment van.

Delen