Holiday Suites

Beleef een TOPVAKANTIE

meer

TOPVAKANTIE bij Holiday Suites

Provincie Limburg

Nieuws

 

Zet het in je agenda!

  • Je las het al in het juninummer van Raak: op zaterdag 27 oktober wordt de Park- en Bosloop georganiseerd in Westerlo. De vernieuwde formule zal jong en oud doen bewegen. Meer info volgt.
  • Ook vanuit kwb Limburg zijn we volop bezig met de uitwerking van een fris en fruitig jaarprogramma. Zo organiseren we in 2019 een bijzondere editie van onze kwb bestuurshappening. Deze zal doorgaan op dinsdagavond 29 januari.

Delen

 

Kwb zomert

bundeling zomerse activiteiten 

Ook in de zomermaanden organiseren een pak kwb-ploegen bruisende activiteiten (fiets-foto-zoektochten, wereldbekerwedstrijden op groot scherm, vakantie in je straat, …). Vanuit kwb Limburg willen we deze bundelen en verder bekend maken.
Wil je afdeling graag mee op deze kalender? Stuur de nodige informatie (prijs, data, locatie, contact, …) dan door naar je afdelingsondersteuner. 

Delen

 

Aan de slag met GDPR

(de nieuwe privacywet) 

Niet alleen grote bedrijven vallen onder deze nieuwe wetgeving rond privacy, ook vrijwilligersorganisaties, zoals jouw kwb-afdeling, vallen onder deze nieuwe regels. De brochure ‘GDPR in je kwb-afdeling’ is ondertussen aangekomen in je afdeling. Ook hier  vind je alle nuttige info terug. 

Zit je nog met een vraag of ben je op zoek naar een helpende hand? Neem contact op met je afdelingsondersteuner en samen zorgen we ervoor dat ook jouw afdeling in orde is.

Delen

 

Vormingsmomenten vrije begeleiding in Limburg 

Sinds oktober 2017 moeten vrije begeleiders een vormingsmoment volgen vooraleer ze als begeleider aan de slag kunnen. Kwb biedt die vormingsmomenten aan. Ook jouw afdeling heeft de kans om deze vorming te organiseren, gegeven door gekwalificeerde lesgevers. 

Wist je trouwens dat iedere Limburgse kwb-afdeling die dit reeds organiseerde spreekt van een succes. 

Interesse om deze activiteit in jouw afdeling of gemeente te organiseren? 

Neem contact op met je afdelingsondersteuner en dan maken we er samen ook in jouw afdeling een succes van.

Delen

 

Samen-werken aan een nieuw jaarprogramma

Het lijkt misschien nog veraf, maar over enkele weken of maanden start jouw kwb-ploeg met de uitwerking van een nieuw jaarprogramma. 

Je afdelingsondersteuner en de kwb’ers van het algemeen secretariaat willen je bestuur graag meehelpen bij de uitwerking hiervan. Wil je graag een helpende hand bij de voorstelling van het nieuwe activiteitenaanbod, of zoek je naar een nieuwe aanpak om de programmatie te organiseren? Geef je datum en locatie door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en samen maken we er een geslaagd programmatiemoment van.

Delen

 

Bestuurshappening

Onze bestuurshappening (van 8 maart) ligt alweer enkele weken achter ons. We willen via deze nieuwsbrief iedere kwb’er die de avond mee-maakte bedanken om er een echte kwb-happening van te maken. Op onze facebookpagina kan je de foto’s van de avond terugvinden. 

Delen

 

Rijbewijs behalen? Startpakket vrije begeleiding!

De laatste jaren is er veel veranderd om je rijbewijs te kunnen behalen. De vrije begeleiding blijft mogelijk, maar sinds 1 oktober 2017 moet je als begeleider eerst een vormingsmoment van 3 uur volgen voordat je op een voorlopig rijbewijs kan worden opgenomen. Kwb biedt deze vorming aan, gegeven door gekwalificeerde lesgevers. De 3 try-outs in Limburg zijn achter de rug en waren telkens volzet. Deze dienstverlening mikt op 35- tot 55-jarigen en is een mooie aanvulling in het programma om positief mee naar buiten te treden in jouw gemeente. 

Interesse om deze activiteit ook in jouw afdeling of gemeente te organiseren? Neem contact op met je afdelingsondersteuner en dan maken we er samen een succes van. 

Delen