Werkfiches en dergelijke

Bestuursinfo

Handige brochures boordevol info, tips en methodieken waar je in je afdeling mee aan de slag kan. Zelfstandig of met begeleiding van je educatief medewerker. Heb je interesse in één of meerdere van onze publicaties? Contacteer je educatief medewerker dan zeker, hij of zij kan je brochures en werkbladen leveren en je bestuur ondersteunen.

 


Uitleenmaterialen

Je lokale kwb-afdeling is volop in de weer om het nieuwe werkjaar voor te bereiden? Zonder twijfel weet je dat je beroep kunt doen op kwb voor verzorgde activiteiten en straffe lesgevers.

 

Maar wist je dat je ook heel wat materialen kunt ontlenen? Hiermee kan je je activiteit meer zichtbaar maken of meer uitstraling geven. Gezelschapsspelen, GPS-toestellen, airtubes, tenten, kubb-spelen, wimpels en vlaggen, LEGO of XXL-spelen. De praktische voorwaarden vind je in deze handige mini-brochure.

De brochure vind je hier.

 

 

Promotie stap voor stap

Een goede promotie is al het halve werk als het om het organiseren van je activiteiten gaat. Maar net daar laten we vaak een steekje vallen.

In deze Wijzer Plusbrochure 'Promotie stap voor stap' doorlopen we samen alle stappen die nodig zijn om in je afdeling een sterke promotie te voeren.

 

Gezicht gezocht

Op zoek naar nieuwe medewerkers voor je kwb-afdeling? Helpende handen voor het bestuur? Losse medewerkers voor enkele activiteiten?

Download dan zeker deze Wijzer Plusbrochure: voor de campagne 'Gezicht gezocht' bundelde kwb tal van tips en tricks om ook in jouw afdeling mee aan de slag te gaan.

 

Kijk, mijn afdeling groeit

Met deze Wijzerplus geven we je een hele reeks mogelijkheden, tips, ideeën om jouw afdeling te laten groeien en nieuwe leden te werven.

 

Wat heb ik aan kwb?

Met deze Wijzerplus staan we even stil bij de return voor jouw kwb-afdeling en voor de leden. Met tal van besprekingsvragen om de return voor jouw afdeling nog te verhogen!

Met het werkblad leid je het gesprek in je afdeling in goede banen.

  • Download hier.
  • Download het werkblad hier.

 

Sociale media in je afdeling


Wil je aan de slag gaan met Facebook en/of Twitter in je afdeling? Of met andere sociale media werken?

Download dan zeker deze Wijzer Plusbrochure: we gaan stap voor stap aan de slag met Facebook en met Twitter en kijken hoe je met de afdeling op een goede manier kan werken met sociale media.