Groene warmte van Ecopower: pellets en briketten met KWB-korting

 

Wie zijn huis ecologisch wil verwarmen zonder fossiele brandstoffen, kan kiezen voor groene warmte: duurzaam geproduceerde pellets voor uw pelletkachel of -ketel en houtbriketten ter vervanging van uw brandhout.

Goed voor uw kachel

Ecopower-pellets en -briketten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze worden gemaakt van samengeperst naaldhout zonder schors of chemische behandeling en hebben het ideale vochtgehalte. Deze genormeerde brandstof biedt, in tegenstelling tot klassiek brandhout, altijd dezelfde kwaliteit voor uw haard of kachel. Ecopower-pellets zijn gecertificeerd met het hoogste internationale kwaliteitslabel ENplus A1.

Goed voor uw portemonnee

U krijgt warmte voor uw geld: pellets en briketten hebben een optimale energiewaarde. Dat betekent dat u met weinig brandstof veel warmte kunt produceren. Een houtbriket bevat ongeveer vier keer meer warmte dan een traditionele houtblok. In een pelletkachel is het verbrandingsproces volledig geautomatiseerd en behaalt u een rendement van meer dan 90%.

Goed voor het milieu

De warmte van Ecopower is oprecht groen: in de coöperatieve fabriek in het Limburgse Ham wordt lokaal hout uit duurzaam bosbeheer verwerkt tot een geoptimaliseerde brandstof. U bestelt online, Ecopower levert recht uit de fabriek bij u thuis. Dankzij de korte, transparante keten blijft de CO2-uitstoot beperkt. En wat met fijn stof? Bij de verbranding van pellets of briketten is de asvorming minimaal, en daarmee ook uw uitstoot van fijn stof.

Praktische info

 • Meer info
 • Bestellen
 • KWB-korting op pellets en briketten
 • Ecopower cvba
  Posthoflei 3/3
  2600 Berchem
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  03 287 37 79

 

 

 

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok