Holiday Suites

Beleef een TOPVAKANTIE

meer

TOPVAKANTIE bij Holiday Suites

Weggeven is cool

Kwb Geefcafé

 
Met het geefcafé haken we in op een maatschappelijke evolutie waarbij we een beetje loskomen van het ‘materiële’ en gaan voor de puurste vorm van delen: wegschenken! Geven is het mooiste gebaar dat er bestaat tussen mensen en wat blijkt: het is helemaal niet zo moeilijk! Mensen vinden plezier en voldoening in het feit dat ze bepaalde voorwerpen, die al jaren liggen te liggen, kunnen weggeven aan anderen en vinden vreugde in dat pure wegschenken.
 

Waar en wanneer

 

Wil je meer info over de activiteiten hieronder, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zij kunnen je alle praktische gegevens bezorgen.

Melsele 09-12-2017 14:00 Grote Baan 209, 9120 Beveren meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Beveren Roeselare 16-12-2017 14:00 Izegemseaardeweg 26, 8800 Beveren (Roeselare) meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.