Holiday Suites

Beleef een TOPVAKANTIE

meer

TOPVAKANTIE bij Holiday Suites

Daguitstap

Kwb waait uit aan zee

 
Oostende, Koningin der badsteden, wordt de komende maanden bezet door kwb. Er is keuze tussen verschillende thema’s. Van een stadskernwandeling tot een wandeling rond Leopold II of James Ensor. Of wat dacht je van een Visserskaaiwandeling?

Na een uitgebreid koud en warm lunchbuffet stappen we door het duinengebied naar het provinciaal domein Raversyde voor het bezoek aan de Atlantikwall. De bunkers, observatieposten en geschutstellingen en de twee kilometer open of onderaardse gangen vormen samen één van de best bewaarde delen van de beruchte Duitse verdedigingslinie uit de Tweede Wereldoorlog. In Raversyde vind je ook de enige bewaarde Duitse Kustbatterij uit de Eerste Wereldoorlog, de Batterij Aachen.

 

Waar en wanneer

 

Wil je meer info over de activiteiten hieronder, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zij kunnen je alle praktische gegevens bezorgen.