Holiday Suites

Beleef een TOPVAKANTIE

meer

TOPVAKANTIE bij Holiday Suites

Om fit te blijven

Lichaam in beweging

 
In vier sessies de basiskennis leren over hoe je fit blijft, en naar huis gaan met een pak makkelijke oefeningen om fit te blijven? Dat kan met de lessenreeks ‘Opgepast! Lichaam in beweging’.

Waarom? Sport, fysieke fitheid en gezondheid zijn ontegensprekelijk hot items in de media. Nooit tevoren werden we meer met ons eigen BMI geconfronteerd of op het belang van sporten en bewegen gewezen. Iedereen is het er over eens dat regelmatig bewegen de fysieke fitheid verbetert en op die manier ook een belangrijke bijdrage kan leveren in de strijd tegen ‘westerse beschavingsziekten’ zoals zwaarlijvigheid, hoog cholesterolgehalte, hoge bloeddruk, enzovoort.

Hoe start ik?? We weten vaak niet hoe we er aan moeten beginnen. In de 4 sessies van ‘Lichaam in beweging’ helpen we je op weg om opnieuw door de bomen het bos te zien. De voornaamste fysieke basiseigenschappen om fit en gezond te worden en te blijven, worden getraind tijdens deze sessies. Elke avond gaat van start met de nodige theorie, maar we blijven niet bij de pakken zitten. We gaan ook meteen van start met een aantal oefeningen die je makkelijk thuis kan herhalen. Elke sessie staat het in het teken van een bepaald onderwerp.

 

Waar en wanneer

 

Wil je meer info over de activiteiten hieronder, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zij kunnen je alle praktische gegevens bezorgen.

Je vindt de volledige lijst met cursussen op de website van Falos.

In samenwerking met: CM