Holiday Suites

Beleef een TOPVAKANTIE

meer

TOPVAKANTIE bij Holiday Suites

Samen met vrienden spelen

Mölkky

 
Buitenspellen winnen steeds meer aan populariteit. Op een aangename manier samen met de buren, kinderen en/of een aperitiefje van het mooie weer genieten, klinkt heel wat mensen als muziek in de oren. Maak kennis met Mölkky! Kubb, welbekend binnen de kwb afdelingen, heeft de opmars van buitenspellen ingeleid, maar sinds kort maak Mölkky furore. Mölkky is een Fins werpspel waar spelers mikken naar 12 genummerde houten paaltjes. Je scoort de punten op één omgegooid paaltje of het voor het aantal omgegooide paaltjes. Wie het eerst exact 50 punten haalt, wint. Mölkky heeft wat mee van petanque en bowlen maar dan met een leuker scoresysteem.

Speel jij dit nieuwe spel ook met je afdeling? We bezorgen jou een pakket met een aantal spelen zodat je in je buurt een heus tornooi kan organiseren!

 

Waar en wanneer

 

Wil je meer info over de activiteiten hieronder, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zij kunnen je alle praktische gegevens bezorgen.