Holiday Suites

Beleef een TOPVAKANTIE

meer

TOPVAKANTIE bij Holiday Suites

Met proevertjes!

Insecten op je bord

 
Genieten we binnenkort van een dagelijkse portie insecten op ons bord? Het is minder gek dan het klinkt. Insecten zijn voedzaam, lekker en weinig belastend voor onze planeet. Tijdens de infoavond ‘Insecten op je bord’ leer je er alles over.

De laatste decennia kwamen tal van nieuwe producten op ons bord. De klassieke 'vlees-patatten en groenten'-maaltijd maakt steeds vaker plaats voor andere gerechten. En toch … De mondiale vraag naar dierlijke eiwitten stijgt elk jaar. Tegen 2030 zal onze aarde die vraag niet meer aankunnen. Het eten van insecten kan een oplossing betekenen.

Het kweken van insecten is milieuvriendelijk, het vergt minder voedsel en ruimte. Het eten van insecten levert daarnaast een alternatieve bron van dierlijke eiwitten, omega-3 vetzuren, ijzer en vitamines. Daarom is het gebruik van insecten in onze gastronomie een gezonde verrijking.

 

Waar en wanneer

 

Wil je meer info over de activiteiten hieronder, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zij kunnen je alle praktische gegevens bezorgen.