Holiday Suites

Beleef een TOPVAKANTIE

meer

TOPVAKANTIE bij Holiday Suites

Pop-up buurtcafé

 
Pop-up winkels, pop-up stores, pop-up restaurants … je kent ze wel: winkels en initiatieven die plots opduiken, even succesvol zijn en dan weer verdwijnen … om ergens anders weer te verschijnen. Met kwb gaan we voor het tweede jaar op rij rondtoeren met ons pop-up buurtcafé. Een gezellige ontmoetingsplek die tijdelijk, voor één of twee dagen, opduikt in je wijk en daar de mensen samenbrengt, om in een plezante sfeer en bij een goed glas na te denken over de uitdagingen en kansen van de wijk. Het pop-up café staat voor ontmoeting en sfeer, zorgt ervoor dat de buren en de buurt elkaar leren kennen en zet hen aan om samen na te denken over nieuwe initiatieven. We zorgen voor materiële ondersteuning om je tijdelijke café mooi aan te kleden en uit te zetten. Bovendien krijgt je afdeling een inhoudelijke en praktische methodiek om efficiënt de cafébezoekers te bevragen en te peilen naar hun interesses en noden, zodat je daarmee aan de slag kan!

Eenmaal het pop-up buurtcafé weer is opgeruimd blijf je (letterlijk) achter met een waslijst aan ideeën en voorstellen om als afdeling mee aan de slag te gaan. Wedden dat het je buurt een nieuwe impuls geeft?!

 

Waar en wanneer

 

Wil je meer info over de activiteiten hieronder, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zij kunnen je alle praktische gegevens bezorgen.