Holiday Suites

Beleef een TOPVAKANTIE

meer

TOPVAKANTIE bij Holiday Suites

Activiteit voor kwb-afdelingen

Van Brussel tot Bagdad

Ook in het programma-aanbod heeft kwb dit werkjaar aandacht voor het thema vluchtelingen. In ‘Van Brussel tot Bagdad’ brengt Jonas Slaats een interactieve avond rond de Islam en onze beeldvorming hierover. Is de islam gewelddadig? Hoe zit de islamitische gemeenschap ineen? In zijn uiteenzetting gaat Jonas Slaats dieper in op dit soort vragen en thema’s. Hij zet kanttekeningen bij ons huidige wereldbeeld en plaatst de discussies over islam in een breder perspectief.

Jonas Slaats is antropoloog en theoloog. Hij is voormalig coördinator van het expertisecentrum islamitische culturen in Vlaanderen en auteur van het boek ‘Soefi’s, Punkers & Poëten. Een christen op reis door de islam.’ dat zijn gesprekken bundelt met vooraanstaande geleerden en artiesten uit de islamitische wereld.

Kostprijs en voorwaarden

Deze activiteit kost €200. In deze prijs zijn de honoraria van de sprekers en vervoerskosten inbegrepen. Je kan de beschikbaarheid en vrije data nakijken op www.kwb.be/programma. De afdeling zorgt zelf voor een lokaal met scherm, beamer en geluidsversterking.

 

Kies voor van Brussel tot Bagdad!

Vraag deze activiteit aan via korpus (vergeet niet in het tabblad “lesgever en benodigdheden” een lesgever aan te kruisen) of bij de dispatching van het algemeen secretariaat:

  • voor de regio Oost (Limburg, Antwerpen, Oost-Vlaams-Brabant en Brussel) via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 02/246.52.54
  • voor de regio West (West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaams-Brabant) via mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 02/246.52.53
 

Waar en wanneer

 
Sint-Niklaas Olv 05-12-2017 20:00 Rode Kruisstraat 25, 9100 Sint-Niklaas meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kalken 12-12-2017 20:00 Kalkendorp 28, 9270 Kalken meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.