Ledenvoordelen

Je lidkaart is geld waard

Lid worden

Ledenvoordelenboekje 2021

Met je kwb-voordelenboekje bespaar je een hoop geld! Kwb'er zijn: dat is ook financieel interessant!

Een groots eindejaarscadeau in een klein doosje!

mijn leesbox

Kwb-ledenvoordeel voor de feestdagen: gratis verzending (t.w.v. € 3,95)

Gun een vriend, collega of familielid elke dag leesplezier.
Met de Leesbox schenkt u hem of haar een abonnement op Het Laatste Nieuws, De Morgen, Humo, Dag Allemaal, Story, TV Familie, TeVe-blad, Primo, Goed Gevoel, vtwonen, Feeling Wonen, Stijlvol Wonen of Wonen Landelijke Stijl.
Binnen 3 werkdagen in uw brievenbus!

Bestel via mijnleesbox.be met kortingscode KWB21-12.

Het aanbod is geldig tot en met 31/12/2021, enkel in België en niet cumuleerbaar met andere acties.

Jouw ledenvoordeel: 35% korting

Zeg JA tegen wat er toe doet! Namelijk echt even tijd maken voor elkaar. Dat kan bij Center Parcs! Bij Center Parcs verblijf je midden in de natuur, onze cottages liggen in het hart van het bos of aan de rand van het water. Comfortabel en volledig uitgerust gaan ze helemaal op in het omringende landschap. De perfecte plek om intens te genieten van de kostbare momenten samen met je familie of vrienden.

Center Parcs

In het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo is het genieten voor groot en klein. Ontdek de verschillende faciliteiten die de subtropische zwembaden te bieden hebben. Laat je meevoeren door de stroming in de uitdagende Wildwaterbaan of neem een kijkje onder water en ontdek het prachtige snorkelparadijs vol met tropische vissen.

Center Parcs biedt unieke belevingen voor iedere leeftijd. Ga de uitdaging aan op grote hoogte in de High Adventure Experience of blijf met beide benen op de grond en test je mentale kennis in de Escape Room. Winnen jullie het van de klok? Laat je kinderen uren spelen in de overdekte speeltuin.

Boek nu je verblijf bij Center Parcs met het aantrekkelijke kwb-aanbod en geniet van 35% korting op je midweek-, weekend- of weekverblijf.

Boeken kan via www.centerparcs.be/kwb of telefonisch op het nummer 070 220 330 (€0,30/min) met vermelding van actiecode CP5008.

Nog meer ledenvoordelen!

Dat was al heel wat korting! Maar dit voordelenboekje is nog niet alles, want doorheen het jaar vallen er regelmatig nieuwe voordelen, aanbiedingen of wedstrijden te ontdekken.

In de e-letter ledenvoordelen

Zes keer per jaar een digitale nieuwsbrief met extra korting, nieuwe partners, seizoensvoordelen …

Op pagina zes van Raak

Ook in je favoriete kwb-magazine valt er regelmatig een interessant voordeel te ontdekken.