Ledenvoordelen

Je lidkaart is geld waard

Ledenvoordelenboekje 2020

Met je kwb-voordelenboekje bespaar je een hoop geld! Kwb'er zijn: dat is ook financieel interessant!

Krijg 20% korting op de volledige e5-collectie

Bij e5 kan je in alle veiligheid shoppen. We doen er dan ook alles aan om jou met een gerust gevoel te ontvangen. Zo zorgen we goed voor elkaar, in stijl! Om jou te verwennen, ontvang je 20% korting* op de volledige collectie in je dichtstbijzijnde e5-winkel of online op e5mode.be. Print hier je bon af!

E5

Om jouw gezondheid en die van onze medewerkers te garanderen, vragen wij jou om deze maatregelen te respecteren. Want: zo veilig zie ik me graag!

  • Draag een mondmasker
  • Kom binnen en ontsmet je handen
  • Houd altijd 1,5 meter afstand

* Korting geldig van maandag 30 juni tot en met maandag 20 juli. Ook geldig in de webshop van e5. Ga naar www.e5mode.be, voeg in de winkelmand de actiecode RAAK20 toe en je korting wordt automatisch verrekend. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingskaarten. Maximum 1 bon per klant.

Jouw ledenvoordeel: 40% korting

Geniet van een vakantie op de mooiste plekken van België, ontdek de Belgische kust of de groene Kempen! Elk Sunparks-vakantiepark is de ideale uitvalbasis om de omgeving optimaal te verkennen.

Sunparks

Er is genoeg te beleven! Het subtropische zwembad Aquafun staat garant voor ontelbaar veel uren plezier voor groot en klein, met een aangename temperatuur van 28 graden. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de binnenspeeltuin Kids World: ze kunnen klimmen, klauteren, glijden, springen en nog veel meer. Aan de sportievelingen is ook gedacht. Wie daag jij uit voor een partijtje tennis, badminton of squash?

Een gezellig samenzijn met vrienden of familie in de privacy van je eigen vakantiehuis, wie wil dat nu niet?

Speciaal voor jou!

Boek nu met het aantrekkelijke KWB-aanbod en geniet van 40% korting op je midweek-, weekend- of weekverblijf bij Sunparks. Boek via www.sunparks.be/kwb of telefonisch op het nummer 070 223 723 (€0,30/min) met vermelding van actiecode SP914.

Nog meer ledenvoordelen!

Dat was al heel wat korting! Maar dit voordelenboekje is nog niet alles, want doorheen het jaar vallen er regelmatig nieuwe voordelen, aanbiedingen of wedstrijden te ontdekken.

In de e-letter ledenvoordelen

Zes keer per jaar een digitale nieuwsbrief met extra korting, nieuwe partners, seizoensvoordelen …

Op pagina zes van Raak

Ook in je favoriete kwb-magazine valt er regelmatig een interessant voordeel te ontdekken.