Holiday Suites

Beleef een TOPVAKANTIE

meer

TOPVAKANTIE bij Holiday Suites

Je lidkaart is geld waard

Voordelen

 

Voordelenboekje

Met je kwb-voordelenboekje bespaar je een hoop geld! Kwb'er zijn: dat is ook financieel interessant!

https://issuu.com/kwbeensgezind/docs/kwb-2018-voordelenboekje-specimen
 

 


 

Vossen belevingstraject

fietstocht door het Waasland.
Uniek, actief, verrassend leukDeze expeditie neemt u mee op een fietstocht door het Waasland. Tijdens dit razend interessante belevingstraject maakt u hernieuwd kennis met het middeleeuwse verhaal van Reynaert de vos. Van prachtige kunstwerken via leuke kortfilms tot aan grappige audiovisuele verrassingen. Cultureel en humorvol. Voor jong en oud. Fietsen door het landschap en de haven tot je niet meer kunt en dan lekker even "uitbollen" achteraf, in de Herberg bij het Hof van Nobel. Ook per auto of bus is het een fantastische tour langs toffe bezienswaardigheden en met leuke opdrachten. Dus bent u slecht ter been, is het te slecht weer of zijn de (klein) kinderen te klein, dan kunt u overschakelen op alternatief vervoer. Link: https://www.vossen.vlaanderen/nl/lezersactie

 


Met kwb naar de film

Bestel nu je Kinepolis-vouchers aan voordeeltarief! Per voucher betaal je slechts 9,5 euro. Daarmee krijg je circa 13% korting op de kassaprijs.

Surf naar www.kwb.be/kinepolis en geniet van een onvergetelijke filmervaring!

Kwb-leden genieten van het voordeeltarief van € 9,5 op 2D-vertoningen, exclusief eventuele toeslagen zoals 3D, lange films > 2u15, HFR en cosy seating. Vouchers zijn geldig tot en met 6 juni 2018. Kwb bezorgt betaalde tickets binnen redelijke termijn, maar garandeert geen vaste levertermijn.

 

Nog meer voordelen

 

Inktpatronen voor kwb

gerecycleerde inktpatronen kopen. Wedden dat je je vaste adres hebt gevonden?
Bestel hier je inktpatronen. Vergeet niet bij het afrekenen je promocode in te geven voor 5% extra korting: EUR-J18A-KWB
(Max. 1 bon per bestelling, geen minimum bestelbedrag, geldig t.e.m. 31-12-2018, niet cumuleerbaar met andere promoties)

http://inktpatronenvoorkwb.be/

  • tot 40 % goedkoper dan originele patronen
  • beter voor het milieu
  • cartridges bevatten meer inkt (meer printen!)
  • snelle levering binnen de 24u/48u

Wedden dat je je vaste adres hebt gevonden? Bestel hier je inktpatronen.