Ledenvoordelen

Je lidkaart is geld waard

Lid worden

Ledenvoordelenboekje 2022

Met je kwb-voordelenboekje bespaar je een hoop geld! Kwb'er zijn: dat is ook financieel interessant!

Dankzij je voordelenboekje krijg je als kwb-lid 5 euro korting op een ticket voor Zoo Antwerpen, een extra reden om snel te gaan!

Welkom in ZOO Antwerpen, dé groene oase in de stad. Al sinds 1843 is dit een plek waar jong en oud samen genieten van de dieren, de natuur en de prachtige historische gebouwen. Onze jonge gorilla’s verwarmen de harten van alle bezoekers in de Mensapenvallei. Kuier slingerend door de Buffelsavanne, de habitat van Kaapse buffels en kleurrijke vogels. Ontdek de ZOO ook eens vanuit de hoogte. Het uitkijkpunt aan de Savanne biedt een uniek zicht op de giraffen en zebra’s. Daarnaast rollen de witte neushoorns vol verve in hun modderbad, en ontmoeten deze savannedieren elkaar. De leeuwentroep met wel drie speelse leeuwenwelpen wedijvert met de capriolen van de allerkleinsten in de nabijgelegen speeltuin. Sluit een mooie dag af met een wafel of ijsje in Grand Café Flamingo, met zicht op de romantische steltlopers.

Zoo Antwerpen

Nog meer ledenvoordelen!

Dat was al heel wat korting! Maar dit voordelenboekje is nog niet alles, want doorheen het jaar vallen er regelmatig nieuwe voordelen, aanbiedingen of wedstrijden te ontdekken.

In de e-letter ledenvoordelen

Zes keer per jaar een digitale nieuwsbrief met extra korting, nieuwe partners, seizoensvoordelen …

Op pagina zes van Raak

Ook in je favoriete kwb-magazine valt er regelmatig een interessant voordeel te ontdekken.