Ledenvoordelen

Je lidkaart is geld waard

Lid worden

Ledenvoordelenboekje 2022

Met je kwb-voordelenboekje bespaar je een hoop geld! Kwb'er zijn: dat is ook financieel interessant!

Dankzij je voordelenboekje krijg je als kwb-lid 5 euro korting op een ticket voor Zoo Antwerpen, een extra reden om snel te gaan!

Welkom in ZOO Antwerpen, dé groene oase in de stad. Al sinds 1843 is dit een plek waar jong en oud samen genieten van de dieren, de natuur en de prachtige historische gebouwen. Onze jonge gorilla’s verwarmen de harten van alle bezoekers in de Mensapenvallei. Kuier slingerend door de Buffelsavanne, de habitat van Kaapse buffels en kleurrijke vogels. Ontdek de ZOO ook eens vanuit de hoogte. Het uitkijkpunt aan de Savanne biedt een uniek zicht op de giraffen en zebra’s. Daarnaast rollen de witte neushoorns vol verve in hun modderbad, en ontmoeten deze savannedieren elkaar. De leeuwentroep met wel drie speelse leeuwenwelpen wedijvert met de capriolen van de allerkleinsten in de nabijgelegen speeltuin. Sluit een mooie dag af met een wafel of ijsje in Grand Café Flamingo, met zicht op de romantische steltlopers.

Zoo Antwerpen

ZOO Planckendael

In ZOO Planckendael zwerf je van het ene continent naar het andere. Deze zomer kijken we uit naar de komst van orang-oetans, een ongelooflijke mensapensoort die we willen koesteren. Net als de Indische neushoorns met hun imposante verschijning en de olifantenfamilie met hun speelse jongelingen zullen ze een bezoek nog memorabeler maken. Laat je in Afrika verwonderen door de grote groep bonobo’s en hun fascinerende relaties. Daar zwaaien vrouwtjes de plak. Wandel tussen de moormaki’s en ringstaartjes. Is de familie berberaap uitgebreid? Laat je kroost alvast zelf de aap uithangen in deze of een van de vele andere speelgelegenheden. Ook in Oceanië, thuis van de koala, kan je je naar hartenlust uitleven. Deze wereld biedt je zoveel méér dan een dag boordevol plezier, en dat op twintig minuten rijden van Antwerpen en Brussel. Profiteer van een mooie korting met het Discovery Ticket en reis relaxed en duurzaam met de trein. Aan het station Mechelen word je opgehaald met de Planckendael Express die je naar de ingang van ZOO Planckendael brengt, en terug.

www.zooplanckendael.beZoo Antwerpen