Ledenvoordelen

Je lidkaart is geld waard

Lid worden

Ledenvoordelenboekje 2021

Met je kwb-voordelenboekje bespaar je een hoop geld! Kwb'er zijn: dat is ook financieel interessant!

Zacht water, voor jou en het milieu

Het leidingwater in België behoort tot het kalkrijkste van Europa. Kalk tast huishoudtoestellen aan en leidt tot een hoger energieverbruik. Een Aqua Service waterontharder maakt het water kalkvrij, waardoor je op langere termijn heel wat geld bespaart.

Aqua Service

Jouw ledenvoordeel: 40% korting

Geniet van een vakantie op de mooiste plekken van België, ontdek de Belgische kust of de groene Kempen! Elk Sunparks-vakantiepark is de ideale uitvalbasis om de omgeving optimaal te verkennen.

Sunparks

Er is genoeg te beleven! Het subtropische zwembad Aquafun staat garant voor ontelbaar veel uren plezier voor groot en klein, met een aangename temperatuur van 28 graden. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de binnenspeeltuin Kids World: ze kunnen klimmen, klauteren, glijden, springen en nog veel meer. Aan de sportievelingen is ook gedacht. Wie daag jij uit voor een partijtje tennis, badminton of squash?

Een gezellig samenzijn met vrienden of familie in de privacy van je eigen vakantiehuis, wie wil dat nu niet?

Speciaal voor jou!

Boek nu met het aantrekkelijke KWB-aanbod en geniet van 40% korting op je midweek-, weekend- of weekverblijf bij Sunparks. Boek via www.sunparks.be/kwb of telefonisch op het nummer 070 223 723 (€0,30/min) met vermelding van actiecode SP914.

Nog meer ledenvoordelen!

Dat was al heel wat korting! Maar dit voordelenboekje is nog niet alles, want doorheen het jaar vallen er regelmatig nieuwe voordelen, aanbiedingen of wedstrijden te ontdekken.

In de e-letter ledenvoordelen

Zes keer per jaar een digitale nieuwsbrief met extra korting, nieuwe partners, seizoensvoordelen …

Op pagina zes van Raak

Ook in je favoriete kwb-magazine valt er regelmatig een interessant voordeel te ontdekken.