Kwb:

Ook voor jou!

 
Jo De Smet

Stel je een buurt voor waar er niks te beleven valt, waar iedereen na het werk de zetel opzoekt en waar er geen contact is tussen buren. Stel je een buurt voor waar niemand elkaar kent, niemand voor elkaar iets betekent en niemand initiatief neemt om samen iets te doen.

Hoe zou jij je voelen? Zou jij er willen wonen? Zou jij je er thuis voelen?

Kwb blijft niet bij de pakken zitten. Met knappe activiteiten lokken we je uit je kot, brengen we mensen samen, zorgen we voor warme, bruisende buurten. Niet enkel in jouw buurt en gemeente, maar op meer dan 700 plaatsen in Vlaanderen. Bij kwb loop je binnen en buiten. Zonder afspraak. Kwb is de vereniging van het ontmoeten.

Een buurt kan pas bruisen als iedereen eraan mee werkt en iedereen de kans krijgt om er bij te horen. Jong, oud,man, vrouw, arm of rijk, in onze gezinsbeweging is er plaats voor iedereen. Kwb is er dus ook voor jou: sluit je aan en laat mee je buurt en je gemeente bruisen. Je bent van harte welkom!

Ook lid worden van kwb? Dat doe je al voor 35 euro!


Ledenvoordelen

Bij kwb leggen we je niet enkel in de watten met leuke activiteiten. Daar bovenop geniet je bij tal van partnerbedrijven mooie kortingen.

In ons magazine Raak en het voordelenboekje, in onze e-letter, op onze website en Facebook pagina. In al onze publicaties vind je met regelmaat van de klok speciale aanbiedingen voor kwb-leden. Zo bespaar je zonder moeite honderden euro’s per jaar.

Je kwb-lidkaart dient dus niet (enkel) om je portefeuille dikker te maken: ze geeft je ook recht op korting bij ondermeer Lunch Garden. Gewoon de barcode laten scannen aan de kassa, en klaar! 

Je vindt nog veel meer ledenvoordelen op onze voordelenpagina!

Lid worden

Wil je lid worden? Vul onderstaand formuliertje in en stuur het door: we nemen contact met je op om je inschrijving in orde te brengen!

Vul hier de gegevens het kwb-lid in
Je bent pas ingeschreven na storten van het lidgeld op rekeningnummer BE57 7995 5000 3035 (kwb algemeen secretariaat, urbain britsierlaan 5, 1030 Brussel) met vermelding LIDGELD, naam en voornaam. Het lidgeld voor 2022 bedraagt €15, Voor inschrijvingen vanaf 16/09/2022 bedraagt het lidgeld €35 en ben je lid tot eind 2023.
Als je gekozen hebt voor een familielidkaart of individuele lidkaarten voor alle gezinsleden, vul hier dan de gegevens van je partner in.
Als je gekozen hebt voor individuele lidkaarten voor alle gezinsleden, vul hier dan de gegevens van je (thuiswonende) meerderjarige zoon of dochter in.
Als je gekozen hebt voor individuele lidkaarten voor alle gezinsleden, vul hier dan de gegevens van je (thuiswonende) meerderjarige zoon of dochter in.

Door lid te worden, ga je akkoord met onze privacyverklaring.