Meer kwb

Kwb is méér dan alleen maar kwb. We bieden je bijzonder veel activiteiten en services aan! Hieronder vind je links naar nog meer diensten, uitzichten en services van kwb.

Sites van afdelingen

Heel veel kwb-afdelingen hebben uiteraard ook hun eigen website. Zoek de kwb-afdeling van jouw keuze op in de lijst, klik op de link en doorsnuffel die website!

Meer info →

Kwb in beweging

Wie het liever wat sportiever heeft, kan bij 'kwb in beweging' (falos) terecht: volleybal, wandelen, mountainbiken, dansen, fietsen, minivoetbal, initiaties allerhande. Wedden dat je je er zeker iets interessants vindt?

Meer info →

Kwb drukdienst

Ben je op zoek naar mooie uitnodigingen of affiches voor je kwb-activiteiten? Op de kwb-drukdienst kan je terecht om zelf je uitnodigingen te layouten én zelfs te laten drukken.

Meer info →

Kwb webshop

Iedere afdeling is nu en dan wel op zoek naar leuk promotiemateriaal: t-shirts, kwb-wimpels, kwb-snoepjes, balpennen, stickers, voorstellingsfolders, ballonnen, kaartspelen... Op de webshop van kwb kan je terecht voor alle materiaal voor je kwb-afdeling.

Meer info →

Kwb dienst rijbewijs

Kwb is reeds decennialang de voorvechter van het systeem van vrije begeleiding als het gaat over het behalen van het rijbewijs. Op de dienst rijbewijs van kwb kan je terecht voor meer informatie en de plaatsen en data waar opleidingen voor begeleiders doorgaan.

Meer info →