ledenblad

raak

 

Deze maand in Raak

Bier

Gespecialiseerde biercafés en thuisbrouwerijen schieten als paddenstoelen uit de grond, cursussen biersommelier zijn hopeloos uitverkocht en begrippen als ‘IPA’ en ‘hoppig’ behoren plots tot heel wat meer mensen hun vocabularium. Maar ook in kwb-middens is bier intussen niet meer weg te denken: bij proeverijen, brouwerijbezoeken of gewoon om extra smaak toe te voegen aan een kaarttornooi, interessante lezing of gezellig etentje. Sommige afdelingen zien het zelfs wat groter en hebben een eigen bier. Raak zette enkele ervan op een rijtje. Daarnaast geven we je een blik achter de schermen van een microbrouwerij, belichten we de opkomende niche van de alcoholarme bieren en legt een biersommelier uit wat haar job eigenlijk inhoudt.


En verder ...

  • Een bijzonder postkantoor
  • De nieuwe wandelkalender
  • 5 vragen aan Nicole & Hugo
  • Waarom aardig zijn goed voor je is
  • De leukste podcasts
  • Afdelingen werken succesvol samen in Noorderkempen
  • ...

 

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok