Veilig kwb maken, daar helpen we je graag bij!

Sinds kort mag je als afdeling weer activiteiten organiseren. Om jullie te helpen je zo goed mogelijk een weg te banen door een oerwoud aan regels en bepalingen, maakten we voor jullie een brochure. Daarin vind je de regels duidelijk en helder opgesomd, en passen we ze toe op enkele veelvoorkomende kwb-activiteiten. Wie dat wil, kan zo weer veilig activiteiten organiseren.

Je kan de brochure ook downloaden, net als de checklist en een lege aanwezigheidslijst. Wil je graag voor je eigen geplande activiteit(en) weten waar je aan toe bent? Dan is er onze eigen online tool 'veilige activiteiten'. Op basis van enkele vragen over de activiteit die je wil plannen, geven we een inschatting van hoeveel extra aandacht je voor veiligheid zal moeten hebben voor en tijdens deze activiteit, en krijg je gerichte tips en informatie.

Nog vragen of twijfels? Contacteer het secretariaat via 02 246 52 52 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .