← Terug naar overzicht

Zorg voor jolijt met wat creativiteit en stoepkrijt!

In Raak mei kon je kennis maken met Eva Verbakel van kwb Bocholt, die haar dorp versiert met allerlei leuke en hoopvolle boodschappen. En wat Eva kan, dat kunnen jij en je gezin ook, maar dan met krijt!
Een beetje rondsurfen bracht me bij telecombedrijf Orange, dat met hun actie #StoepStories iedereen oproept om met stoepkrijt elkaar een hart onder de riem te steken en natuurlijk ook de verveling wat tegen te gaan. Een hartverwarmend initiatief.

#StoepStories
  • Het is een leuk gegeven om samen met het gezin aan de slag te gaan en het stimuleert de creativiteit.
  • Een warme boodschap om elkaar moed in te spreken, een grappige tekening die je doet lachen… met stoepkrijt maak je jong en oud blij.
  • Het concept is heel eenvoudig: op een stukje stoep - voor de deur van buren, vrienden of familie - teken je met krijt een warme boodschap of grappige tekening.

Wat heb je nodig? Weinig!

  • Krijt
  • Een stukje stoep voor de deur van familie of vrienden
  • Een stevige portie enthousiasme

Zou je graag meedoen aan #StoepStories, maar heb je geen inspiratie of kan je niet zo goed tekenen? Of heb je gewoon geen stoepkrijt in huis? De webpagina van #StoepStories helpt je op weg met DIY alternatieven en tips voor de mooiste straatkunst.

Vergeet je je kunstwerken niet te delen op onze Facebookpagina of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ?

Veel plezier!

← Terug naar overzicht