Gemeenschappelijke actie

Gsm-actie

 

Infomomenten

Wil je meer weten over het belang van deze actie, waarom we dit doen en hoe de recyclage van oude gsm’s in België gebeurd? Of heb je vragen hieromtrent? Kom dan zeker naar 1 van de 4 infomomenten. Een afvalverwerkend bedrijf geeft er meer toelichting over hoe elektronisch afval verwerkt wordt tot opnieuw bruikbare grondstoffen. Broederlijk Delen toont via een aantal projecten aan hoe mensen en boeren in de derde wereld rechtstreeks getroffen worden door de mijnbouw naar grondstoffen die in je gsm verwerkt zijn. Iedereen is welkom op één van de volgende infomomenten:

  • Donderdag 22 oktober: Limburg - Van Gansewinkel, Industrieterrein Centrum-Zuid 1538, 3530 Houthalen-Helchteren
  • Dinsdag 27 oktober: Vlaams-Brabant - Televil, Mechelsesteenweg 588 D, 1800 Vilvoorde
  • Woensdag 28 oktober: West-Vlaanderen - Vanheede, Moorseelsesteenweg 32 8800 Roeselare-Rumbeke
  • Donderdag 29 oktober: Oost-Vlaanderen - Nieulandt Recycling, Victor Bocquéstraat 1 9300 Aalst

Inschrijven is wel verplicht! Stuur ten laatste een week op voorhand je naam en het infomoment waar jij aanwezig zal zijn door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Iedereen is van harte welkom. De infomomenten zijn gratis. Alle infoavonden starten stipt om 20u.

VOOR DE DEELNEMENDE ANTWERPSE AFDELINGEN

Voor de provincie Antwerpen zal het infomoment er iets anders uitzien. Per uitzondering heeft Umicore Hoboken voor kwb tijd vrijgemaakt om ons te ontvangen. Omdat er slechts een beperkte groep ontvangen kan worden, geven we de voorkeur aan afdelingen uit de provincie Antwerpen die aan de gsm-actie meedoen (1 persoon per afdeling!). Het infomoment gaat door in de namiddag, stipt om 14u. Tijdig inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is de boodschap!
  • Maandag 26 oktober: Antwerpen - Umicore, A. Greinerstraat 14, 2660 Hoboken om 14u stip! VOLZET
Kan je als deelnemende afdeling uit de provincie Antwerpen hier niet op aanwezig zijn, sluit gerust aan bij één van de andere infomomenten.