Koken met topbieren

Foodpairing met bieren van Palm, de Hoorn en Rodenbach

Koken met topbieren

Wat?

Bier heeft de laatste jaren een bijzondere plaats veroverd in de gastronomie. Niet alleen wagen steeds meer hedendaagse chefs zich aan het gebruik van bier in hun eigentijdse, creatieve keuken, bier wordt ook steeds vaker bij gerechten geserveerd als alternatief voor de klassieke wijn. De intrede van gespecialiseerde biersommeliers en een aparte bierkaart in restaurants zijn daarvan het bewijs.

Heeft je kwb-afdeling een vaste kookclub, of ken je enkele hobbykoks die je wil samenbrengen? Kwb en Palm ontwikkelden speciaal voor hen deze straffe culinaire ervaring. Tijdens deze kookworkshop kennis met de eindeloze culinaire mogelijkheden van bier, onder begeleiding van je eigen kok. Je gaat aan de slag met negen gerechten waarin de speciaalbieren van brouwerij Palm worden verwerkt.

Wanneer?

LET OP: wegens de coronacrisis zijn onderstaande activiteiten minstens tot en met 30/6/2020 geannuleerd.

Wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Zij kunnen je alle praktische gegevens bezorgen.