Het schaakspel onder de knie

Schaken voor beginners

 
Schaken is opnieuw hip. Meer en meer mensen, ook jongeren, vinden de weg naar het schaakbord. En niet meer dan terecht: schaken is goed voor je probleemoplossend denken, je creativiteit, je geheugen... En het is natuurlijk ook bijzonder leuk.
 
Heel veel mensen denken dat schaken moeilijk is. Niets is minder waar: de basisregels heb je bijzonder snel onder de knie. We garanderen je dat je na deze initiatie zeker al partijen kan spelen en beetje bij beetje beter wordt. Wie weet: misschien word jij wel de nieuwe Kasparov?
 

Waar en wanneer?

Wil je meer info over de activiteiten hieronder, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zij kunnen je alle praktische gegevens bezorgen.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok