Kwb start to Bike zoekt tweedehandsfietsen


 De nieuwe Brusselse afdeling kwb start to Bike verzamelt fietsen, om er Brusselaars gratis mee te leren fietsen. We brengen de tweewielers terug in omloop en geven de deelnemers aan de cursus de kans om de fiets over te kopen, aan het tarief van de herstellingskost.

Kwb start to Bike werkt ook samen met de Fietsbieb van beweging.net: vanaf september kan je al op drie locaties terecht om een fietsje te huren voor 20 euro per jaar. De fietsbieb wordt door vrijwilligers opengehouden in Anderlecht, Molenbeek en St-Agatha-Berchem. Nadien breidt het project nog uit: in Brussel én in Vlaams-Brabant.

Wie graag mee helpt aan een van deze initiatieven kan zijn fiets(je) wegschenken. We komen het ophalen of je kan het meegeven met iemand die naar Brussel rijdt. Meer info bij Pol Arnauts (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0479/33.97.77).

Delen

 

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Ok