Een nieuwe naam voor de startavonden

Smaakmakers

 

Nieuwe wind, nieuwe naam: uit het gevoel dat de naam ‘Startavond’ niet voldoende aansloot bij de inhoud ervan, werd op zoek gegaan naar een nieuwe titel.

Het werd ‘Smaakmakers’, verwijzend naar een avond waarop we de kwb-afdelingen en alle medewerkers en bestuursleden, laten proeven van het activiteitenaanbod voor het nieuwe werkjaar 2020.

Activiteiten die ‘smaak’ geven aan jouw programma

Deze 5 provinciale avonden zijn ook meer ‘beleef’-avonden geworden, waar de aanwezigen niet alleen de nodige info krijgen maar ook aan den lijve ondervinden (beleven) wat het nieuwe jaarprogramma te bieden heeft. We roepen dan ook alle kwb-vrijwilligers op, om één van de vijf avonden bij te wonen en zo het nieuwe programma 2020 al eens te komen ‘proeven’.

De vijf avonden hebben allemaal dezelfde opbouw en inhoud. Buiten een aantal provinciale accenten zijn deze avonden dus allen gelijk aan elkaar. Dit zorgt er voor dat indien een datum in de eigen provincie niet past, men altijd kan uitwijken naar een andere locatie. De avonden zijn allen op een andere datum ingepland dus is er ook keuze qua datum.

We hopen veel kwb-vrijwilligers te mogen begroeten op één van onze vijf Smaakmakers.

Praktische gegevens

Kan je niet deelnemen in je eigen provincie? Geen probleem, je bent meer dan welkom op een andere locatie en datum. Hieronder vind je de uitnodigingen van alle edities.