Activiteiten 2019

Antwerpen

 


 

 

Wat?

Laat je tijdens deze daguitstap onderdompelen in de overweldigende wereld van de haven van Antwerpen. De gids wacht je op aan het iconische havenhuis van Zaha Hadid of het MAS Havenpaviljoen. Samen met hem ontdek je de haven met haar torenhoge stapels containers, industrie en de prachtige Schelde. In de namiddag krijg je keuze uit vier activiteiten: je kunt de haven verder verkennen met het Haven XXL-programma of je kunt de stad intrekken voor een museum- of brouwerijbezoek.

Inhoud van de activiteit

De gids wacht je op aan het iconische havenhuis of het MAS Havenpaviljoen. Je wordt meteen ondergedompeld in de haven. Aan de hand van een luchtfoto krijg je een zicht op de haven. Je rijdt met de bus de haven in. Tijdens een wandeling van de Royerssluis tot op de Sigmadijk krijg je een prachtig zicht op haven en stad. Hier zit je middenin de haven met zijn logistieke en industriële activiteiten. Je krijgt er vast honger van! De gids neemt je mee voor een warme maaltijd.

Het namiddagprogramma kun je zelf samenstellen uit vier mogelijkheden:

  • De Haven XXL
  • Het MAS
  • Het Red Star Line Museum
  • Brouwerij De Coninck

 

Waar en wanneer

Wil je meer info over de activiteiten hieronder, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Zij kunnen je alle praktische gegevens bezorgen.