Activiteiten 2019

Badminton Recreatief

 


Wat?

Badminton is een veelzijdige, laagdrempelige en levenslange sport. Dat ontdek je tijdens vier initiatiesessies. Laat je bestaande leden en nieuwe mensen kennismaken met deze lifetime sport. Tijdens vier sessies badminton worden deelnemers geprikkeld om op een speelse en interactieve manier te werken aan hun fitheid en gezondheid. Aan de hand van tips & tricks van een ervaren lesgever kunnen deelnemers hun niveau verbeteren en krijgen ze steeds meer inzicht in de techniek en tactiek van het badmintonspel. De lessenreeks is laagdrempelig en geschikt voor iedereen. Er is geen specifieke voorkennis vereist. Het doel is om deelnemers samen in beweging te zetten en kennis te laten maken met deze veelzijdige sporttak.

Inhoud van de activiteit

De lessenreeks badminton bestaat uit vier sessies van telkens 1 uur waarin ontspanning en plezier voorop staan. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan het aanleren van zowel de techniek als de tactiek van deze lifetime sport.

Volgende thema’s komen aan bod:

  • Specifieke opwarming, cooling down en stretching (blessurepreventie).
  • Aanleren basistechnieken.
  • Inleiding tot de spelregels.
  • Fun en plezier met badminton.

 

Waar en wanneer

Wil je meer info over de activiteiten hieronder, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Zij kunnen je alle praktische gegevens bezorgen.

 

 

afdeling datum - uur plaats meer info?
St. Agatha Rode 04-02-2019 20:00   meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
St. Agatha Rode 11-02-2019 20:00   meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
St. Agatha Rode 15-02-2019 20:00   meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
St. Agatha Rode 25-02-2019 20:00   meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.