Activiteiten 2019

Creatief met chocolade

 


Wat?

Met deze workshop leren de deelnemers hoe ze pralines en truffels kunnen maken. Een ideale activiteit om achteraf het resultaat weg te schenken en iemand (jouw partner?) te bedanken. Je kunt deze doe-activiteit ook omvormen tot een kinderactiviteit.

Inhoud van de activiteit

In deze workshop ga je zelf aan de slag met dit zwarte (of witte) goud. De deelnemers leren hoe chocolade gemaakt wordt en waarom nu juist Belgische chocolade zo’n uitstraling heeft in de wereld. Daarna krijgen ze uitleg over de samenstelling van de verschillende soorten chocolade en over het juist ‘temperen’ van de chocolade om onze pralines te laten slagen. Je leert zelf die lekkere pralines, truffels, figuren en andere lekkernijen te maken. En uiteraard kan je op het einde van de workshop al dat lekkers naar huis meenemen.

Met deze workshop willen we niet zomaar een lekkere activiteit aanbieden. We willen onze kwb-afdelingen oproepen om met het resultaat van deze activiteit – de pralines en truffels – mensen te bedanken. Partners, bestuursleden, medewerkers … Kortom: ‘Creatief met chocolade’ is de ideale manier om eens dankjewel te zeggen.

 

Waar en wanneer

Wil je meer info over de activiteiten hieronder, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Zij kunnen je alle praktische gegevens bezorgen.