Activiteiten 2019

Fotografie met

je smartphone

 


Wat?

Mooie momenten die je meemaakt kan je het best onthouden met een foto. Als aandenken van je vakantie, feesten, etentjes of uitstappen. Aan de hand van foto’s komen de mooiste momenten terug tot leven. Dankzij je smartphone ben je altijd klaar om die mooie momenten vast te leggen. Maar weet je nog niet zo goed hoe je daar best mee start? Wij bieden twee workshops aan.

Inhoud van de activiteit

Voor deze workshop kunnen we rekenen op de professionele expertise van specialiste Vicky Bogaert. Ze is auteur van de blog ‘smartphonefotografie.be’ en van enkele boeken. Voor je zelf actief aan de slag gaat krijg je tijdens deze workshop eerst een bondige technische intro.

Hoe maak je nu best een foto? Waar moet je op letten? Is er voldoende licht? Hoe maak ik een mooie cadrage? Of wat is een boeiende compositie? Je krijgt tips en tricks. En na het maken van de foto kan je hem ook nog wat gaan bewerken.

 

Waar en wanneer

Wil je meer info over de activiteiten hieronder, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Zij kunnen je alle praktische gegevens bezorgen.