De Grote Schijn

korting kwb-leden

 

 

NIEUW :
DE GROTE SCHIJN - 20% korting KWB-leden.De Grote Schijn belicht deze herfst het meest inspirerende stukje van Antwerpen. Het Rivierenhof opent zijn deuren voor een zinnenprikkelende tocht door het donker. Een uniek audiovisueel spektakel brengt een vernieuwend verhaal zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties. Het hele parcours is een grote beleving, indrukwekkende technieken voeren je van de ene mysterieuze verrassing naar de andere.

Deze uitgelichte herfstwandeling, waarbij je geniet van de pracht en kracht van de natuur in duizenden geuren en kleuren, is een unieke totaalbeleving voor elke bezoeker.
Klik hier om het spotje te bekijken


Waar & wanneer:

  • Rivierenhof Antwerpen
  • 26/10 – 27/10 – 28/10 – 29/10 – 30/10 - 31/10 – 1/11 – 2/11 – 3/11


KWB-tarief:
Geniet van 20% korting op de standaardprijzen met de kortingscode : VC04Dfar76Z
Je kunt de code ingeven op deze ticket pagina (kaarten aan €12 ipv €15)

Op vertoon van de KWB-lidkaart krijg je ook aan de kassa dezelfde korting. Om wachttijden te vermijden raden we aan om te reserveren via deze ticket pagina en een tijdslot te kiezen waarop je de wandeling kan aanvangen.

Groepen vanaf 25 personen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - Standaardprijs: 15 € / kinderen onder de 3 jaar gratis
Info en vragen: www.degroteschijn.be - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Delen