FALOS-SPORT+

nationale wandeldag

 

Kwb ‘s Nationale Wandeldag strijkt neer in Sint-Pieters-Leeuw

Wie van wandelen houdt, moet zondag 18 maart met stip aanduiden in de agenda.

Dan vindt in Vlezenbeek immers de Nationale Wandeldag van FALOS-SPORT+ plaats. Ideaal voor fervente wandelaars, maar ook wie eens kennis wil maken met het Pajottenland is welkom.

Wij voorzien voor u 5 wandelingen met afstanden van 3,7 km (rolstoel- en buggy-toegankelijk), 7,3 km, 12,9 km, 18,7 km en 21,3 km doorheen het mooie Pajottenland om u de kans te geven onze prachtige en unieke omgeving in al zijn glorie te ontdekken.

Wandel tussen over de milde heuvels van het Pajottenland, en geniet van natuur met de skyline van Brussel op de achtergrond! Wie meestapt, draagt bovendien een steentje bij voor de campagne ‘kwb beweegt voor #cleanekleren!’.

Om de dorstigen te laven en de hongerigen te spijzen (en indien nodig ook een sanitaire stop te doen) voorzien we tot verschillende tussenstops op verschillende afstanden. Natuurlijk kan je op onze centrale verzamelplaats nadien van al dat sportgeweld bekomen bij een heerlijk streekbiertje en lekkere pannenkoeken of broodjes. Meer dan redenen genoeg dus om met grote getalen af te zakken naar het mooie Sint-Pieters-Leeuw.

Praktisch

  • zondag 18 maart 2018
  • vertrek tussen 8 en 15 uur
  • ‘Zonnig Leven’ J. Vanderstraetenstraat 198, Sint-Pieters-Leeu)
  • wandelingen van 3,7km, 7,3km, 12,9km, 18,7km en 21,3km
  • deelnameprijs: 1,20 euro voor kwb-leden (en hun gezinsleden)
  • kinderen jonger dan 12 wandelen gratis mee

Wil je meer informatie, geef dan gerust een seintje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.