Mountainbiken voor #cleanekleren


Fietsen en mountainbiken kan je ook bij kwb - FALOS-SPORT+. Heel wat plaatselijke groepen organiseren regelmatig fietstochten. Daarnaast hebben nogal wat fietsclubs en in Oost- en West-Vlaanderen kan je deelnemen aan het mountainbikecriterium.

De komende maanden staan een aantal (modder)tochten gepland voor de mountainbikers onder ons. Hierop kan iedereen zich sportief uitleven. Voor wie er een rustige tocht wil van maken en genieten van de omgeving zijn deze tochten uiterst geschikt.

 

Deelnameprijs

  • Tot 15 jaar: gratis
  • Kwb-lid en gezinsleden: 2 euro
  • Leden WBV en VBR: 3 euro
  • Niet-kwb-leden: 4 euro

Inbegrepen in deze prijs zijn de bevoorrading onderweg, valhelm (Decathlon), gebruik kleedkamer en douche, verzekering, wegplannetje, bike-wash en kleine technische bijstand.

De Mountainbikekalender kan je raadplegen op www.falos.be of kan je hier  downloaden.

#cleanekleren

Alle tochten tellen mee voor de campagne ‘kwb beweegt voor #cleanekleren’. Je geleverde inspanningen worden in kilocalorieën omgezet. In plaats van met handtekeningen willen we aan de hand van fysieke inspanningen laten zien dat de Vlaming wakker ligt van hoe hun sportkledij geproduceerd wordt. Zo wil ook FALOS-SPORT+, samen met kwb, Wereldsolidariteit en de andere partners, Belgische bedrijven die sportkleren vervaardigen op hun verantwoordelijkheid wijzen tegenover de arbeiders die hun collecties maken.

Meer info op www.cleanekleren.be/doe-mee/kwb-beweegt.

Delen