Activiteiten 2018

Veilig op een veilige fiets

 


De activiteit ‘Veilig op een veilige fiets’ is een workshop van twee uur. Eerst testen we met een korte quiz de kennis van de verkeersregels als fietser. Dan is het tijd om de belangrijkste en ook de nieuwe verkeersregels even van dichterbij te bekijken en een aantal verkeerssituaties onder de loep te nemen. Veiligheid staat steeds voorop: we besteden ook de nodige aandacht aan wat een veilige fiets is en hoe je als fietser in het verkeer zichtbaar moet zijn. In samenspraak met de lesgever en op basis van de belangstelling van de deelnemers kan worden ingezoomd op één van deze thema’s: fietsen in groep en/of fietsen met een elektrische fiets. Een lesgever met de nodige vooropleiding leidt deze workshop in goede banen en beantwoordt al je vragen over fietsveiligheid.

Het zelf meemaken? Hieronder vind je binnenkort de gegevens van enkele kwb-afdelingen waar dat kan.

 

Waar en wanneer

 

Wil je meer info over de activiteiten hieronder, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Zij kunnen je alle praktische gegevens bezorgen.

 

 

St Baafs Brugge 12-11-2018 20:00 Legeweg 83, 82 St. Andries meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pulderbos 07-12-2018 19:30 Dorp 12, 2242 Pulderbos meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.