Activiteiten 2018

EHBO in het gezin

 


De statistieken vertellen ons immers dat de meeste ongelukken thuis gebeuren. Een snijwonde, een val, bloedneus, een buil … het is snel gebeurd! Om zelfs van ernstige verwondingen te herstellen, is het noodzakelijk het slachtoffer onmiddellijk na het ongeluk de correcte eerste zorgen toe te dienen. Deze 2 uur durende opleiding is voor iedereen toegankelijk, voorkennis is niet nodig. We spitsen ons tijdens deze opleiding toe op zowel ongevallen met kinderen als volwassenen. Op het einde van de opleiding krijgt iedere deelnemer een EHBO-snelwijzer in een handig zakformaat waarin de belangrijkste zaken staan om de eerste hulp te bieden in verschillende situaties. Het zelf meemaken? Hieronder vind je binnenkort de gegevens van enkele kwb-afdelingen waar dat kan.

 

Waar en wanneer

 

Wil je meer info over de activiteiten hieronder, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Zij kunnen je alle praktische gegevens bezorgen.

 

 

Reet 14-12-2018 20:00 Gildenhuis Eikenstraat 13, Reet meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.