Activiteiten 2018

Opgepast! Lichaam in beweging

 


Vlaams onderzoek wees uit dat minder dan de helft van de volwassen Vlamingen dagelijks voldoende beweegt om gezond te blijven. Voor heel wat volwassenen is het niet vanzelfsprekend om regelmatig aan sport te doen. Nochtans hoef je helemaal niet te sporten om voldoende te bewegen. Bewegen is gemakkelijker dan je denkt. We leren je oefeningen aan die je gemakkelijk thuis kunt herhalen.

 

‘Opgepast! Lichaam in beweging’ bestaat uit vier avonden met telkens een ander thema. Elke avond start met een theoretische inleiding. Daarna gaan we dieper in op het onderwerp van die avond. We sluiten de avond af met praktijkoefeningen. Hoe kunnen we praktisch en efficiënt onze spieren verstevigen en leniger maken? Hoe voorkomen we rugklachten? Hoe kunnen we in het dagelijkse leven aan onze conditie werken zonder naar een fitnesscentrum te trekken? Deelnemers hebben genoeg aan een matje, dit maakt de lessen laagdrempelig.

 


Download hier de brochure van Falos sportfederatie RUG in beweging Oefeningen.
http://programma.kwbeensgezind.be/werknota/RUGinbeweging-oefeningen-definitief.pdf
Het zelf meemaken? Hieronder vind je binnenkort de gegevens van enkele kwb-afdelingen waar dat kan.

 

Waar en wanneer

 

Wil je meer info over de activiteiten hieronder, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Zij kunnen je alle praktische gegevens bezorgen.