Leden zoeken leden - part II

Welkom op de website van de kwb-ledenwervingsactie 'Leden zoeken leden'. Net als vorig jaar doet kwb een beroep op al haar leden om nieuwe kwb'ers te zoeken. Nieuwe leden zoeken en aanspreken was vroeger vooral de verantwoordelijkheid van bestuursleden geweest. Dankzij de sterkte van ons netwerk, heeft kwb vele duizenden leden. Vorig jaar heeft aangetoond dat het de moeite loont om dit volledig netwerk in te schakelen. Met de hulp van vele leden – ook van jou – hebben heel wat mensen zich vorig jaar bij kwb aangesloten. En dit jaar willen we nog beter doen. Daarom vragen we je (opnieuw) om mensen in je buurt aan te spreken. Allicht ken je wel iemand waarvan je denkt: "Wel, kwb zou nog iets voor hem of haar zijn."

Leden zoeken leden

Waarom?

Wim Verlinde, algemeen voorzitter van kwb, legt uit waarom deze zoektocht naar nieuwe kwb'ers zo belangrijk is. "We zijn overtuigd van de kracht van een sterke ledenbeweging. Een grote en sterke groep leden is cruciaal voor kwb. Zij zijn onze vinger aan de pols, ons draagvlak en onze eerste ambassadeurs. Op vele plaatsen in Vlaanderen speelt kwb een centrale rol in het gemeenschapsleven. Met de nieuwe ledenwervingsactie willen we nog meer mensen aan- en betrekken. Man of vrouw, jong of oud, in Vlaanderen geboren of elders op deze planeet: iedereen is welkom. En net omdat we overal in Vlaanderen een rol willen blijven spelen, hebben we steeds opnieuw nood aan nieuw bloed, met verse energie en verfrissende ideeën."

Bouw mee aan de kwb van morgen en zorg ervoor dat kwb buurten kan doen blijven bruisen.

Hoe meedoen?

Prijs!

Zodra een van je vrienden of kennissen die jij hebt aangesproken lid wordt (tussen 16 september en 15 december 2016) ontvang jij een geschenkkaart van € 5. Je kan deze geschenkkaart als betaalmiddel gebruiken bij DreamLand, Dreambaby, Colruyt en OKay (=in kader van de ophaling van ColliShop- en Klassewijnen bestellingen).

 

Een extra kans

Wil je nog meer mensen uit je omgeving uitnodigen? Dit kan. Hier kan je nog 5 extra uitnodigingen versturen per mail.


De gegevens die op deze site geplaatst worden, zijn niet openbaar! Ze dienen enkel om contact op te nemen in het kader van de ledenwerving van kwb. De persoon vanwaar jij denkt dat hij/zij interesse heeft in kwb, wordt enkel door een bestuurslid gecontacteerd om de administratieve zaken te regelen: de betaling van het lidmaatschap en het aanvullen van de overige gegevens in het ledenprogramma.

Gegevens ingeven

Vul hier de gegevens in van de persoon of personen aan wie je een welkom-uitnodiging hebt gegeven en maak kans op een leuke attentie. Vergeet je eigen naam, afdeling en e-mailadres niet! Wordt een van je vrienden of kennissen die jij hebt uitgenodigd lid voor 15 december 2016, dan ontvang jij een geschenkkaart van € 5 voor het volledig assortiment van Collishop.be per geworven lid.

Jouw gegevens

welkom-uitnodiging 1 gegeven aan:

welkom-uitnodiging 2 gegeven aan:

welkom-uitnodiging 3 gegeven aan:


Extra uitnodigingen

Wil je nog meer uitnodigingen versturen naar vrienden, buren of familie? Geen probleem. Hier kan je nog 5 extra welkom-uitnodigingen versturen. Zo heb je meer kans om een wijn-geschenkaart te ontvangen. Vul de gegevens in en deze mail wordt automatisch verstuurd naar je vrienden of kennissen.

Vul hier de gegevens in van de persoon of personen naar wie je nog een extra welkom-uitnodiging wenst te sturen per e-mail.

Jouw gegevens

Verstuur uitnodiging 1 naar:

Verstuur uitnodiging 2 naar:

Verstuur uitnodiging 3 naar:

Verstuur uitnodiging 4 naar:

Verstuur uitnodiging 5 naar:

Info kwb-besturen

De ledenwervingsactie loopt van 16 september tot en met 15 december 2016. Alle gegevens worden door de afdeling tijdig in Korpus ingevoerd.

Alle betalingen dienen door de afdeling ook tijdig overgemaakt te worden.

De leden die in aanmerking komen voor de ledenwervingsactie 'Leden zoeken leden' zijn enkel betalende leden, ook de leden aan verminderde bijdrage.

Wekelijks ontvangen de kwb-afdelingen (voorzitter, secretaris en korpusverantwoordelijke) een lijst met namen en contactgegevens van kwb-nationaal. Dit zijn personen uit hun afdeling die misschien wel lid van kwb willen worden en door hun leden zijn aangereikt. Wacht niet te lang om deze mensen dan ook te contacteren.

Als leden kandidaat-leden aanbrengen via het invulformulier in Raak of gewoon op een papiertje, voer dan de gegevens zo snel in op deze site.

En nog dit: je kan ook promotie maken op je site of facebookpagina met een kort, leuke animatiefilmpje (hier te downloaden)