Kwb kiest nieuwe

voorzitter

 

De algemene vergadering van kwb koos op 21 maart een nieuwe voorzitter en medevoorzitter. Wim Verlinde werd verkozen als algemeen voorzitter. Wim Wouters neemt de taak van medevoorzitter op zich.

meer.

Kies mee het

programma

 

Welke activiteiten uit het kwb-aanbod zou jij graag in je afdeling georganiseerd zien? Laat jouw voorkeur weten en kies mee op onze activiteitenpoll!

meer.

 


nu in de kijker

Verslag AV

Wie steekt achter deze bloemen

meer

Algemene vergadering

Programma

Kies je favoriete activiteit

meer

Kwb-programma

Samen eten

Samen eten in Sint Job en Hoogboom

meer

Samen eten

Mandatentwist

voorwoord Raak april

En of ze er klaar voor zijn! Het trainingsvestje gaat uit en als gladiatoren betreden ze de arena. Een blik in de tribune. Ja, mama en papa zijn er bij voor hun eerste officiële basketbalmatch, weliswaar zonder punten. Na een aarzelende start lukt het hen om hun eerste punten te korven. Wat stralen ze onder het luide applaus op de tribune. Zij stralen, wij genieten.

Na de match zegt de oudste fier dat ze de match gewonnen hebben. Ik kijk vreemd op want er was geen scorebord en niemand noteerde de punten. Ik heb de punten in mijn hoofd geteld, zegt hij. Zo werkt het niet, sputter ik tegen. Het gaat gewoon om de match, je vond het leuk en je hebt je best gedaan, daar gaat het om. Helemaal niet, zegt hij, we hebben gewonnen en dat moet je ook zo zeggen tegen oma en opa. Is er een pedagoog in de buurt die kan uitleggen dat je ook kan genieten en resultaat halen zonder competitie?

Lees meer...