Oost-Vlaanderen

Nieuws

 

De provinciale startavond gaat door op 30 mei in Sint-Niklaas

 

De jaarlijkse provinciale startavond – met de voorstelling van het nieuwe nationale aanbod voor het werkjaar 2018 – gaat uitzonderlijk door op een dinsdagavond, namelijk op 30 mei, in het Vergadercentrum Den Hof in Sint-Niklaas. De uitnodiging met de agenda en de praktische gegevens steekt in bijlage. Jullie zijn van harte welkom!

Delen

 

 

Schone sportkleren

De campagne “Ik fiets voor schone sportkleren” is reeds twee maanden bezig, meedoen kan nog altijd!

Met de Nieuwsbrief van februari ll. werd de Oost-Vlaamse campagne “Ik fiets voor schone sportkleren” opgestart. Inmiddels hebben zich reeds heel wat afdelingen ingeschreven. Maar meedoen kan nog altijd! Je vindt alvast in bijlage nogmaals alle uitleg met het stappenplan en met het wedstrijdreglement. Je kunt ook meer info verkrijgen bij jouw afdelingsondersteuner. De campagne staat eveneens op de agenda van de komende lentebijeenkomsten. In elk geval dank voor het engagement!

Delen

 

De lentebijeenkomsten 2017 komen er aan!

In april en mei gaan de jaarlijkse bovenlokale lentebijeenkomsten door. De uitnodiging volgt nog, de data en de locaties vind je alvast hieronder. Op de agenda staan een terugblik op de plaatselijke succesactiviteiten van de voorbije maanden, een eerste kennismaking met het nieuwe nationale aanbod voor 2018, jullie aanpak van de komende programmatiemomenten en mogelijke samenwerkingsinitiatieven:

Regio Waas en Dender:

  • streek Lokeren, Zele en Berlare op maandag 24 april om 20u00: parochiezaal St-Anna Heirbrug, Veerstraat 12, Lokeren.
  • streek Waterkant en Beveren op dinsdag 25 april om 20u00: Ons Huis, Onze-Lieve-Vrouwplein 9, Kruibeke.
  • streek Scheldeland Oost (Dendermonde) op woensdag 10 mei om 20u00, Gildenhuis, Otterstraat 124, St-Gillis-Dendermonde.
  • streek St-Niklaas op donderdag 11 mei om 20u00, kwb-lokaal, Molenstraat, Kemzeke.
  • streek Scheldeland West (Wetteren) op maandag 15 mei om 20u00, Parochiehuis, Kalkendorp 28, Kalken.

Regio Gent-Eeklo + Vlaamse Ardennen:

  • Gent en de Leiestreek en de Vlaamse Ardennen op dinsdag 25 april om 20u00, Gildenhuis, Loofblommestraat 10, St-Denijs-Westrem.
  • Meetjesland en Kanaalzone op woensdag 26 april om 20u00, Cultureel Centrum, Nieuwstraat 5, Waarschoot.
  • Gent en Bloemen-Scheldeland op donderdag 27 april om 20u00, Ontmoetingscentrum de Pastorij, Mariakerkeplein 1, Mariakerke.

Regio Zuid-Oost-Vlaanderen:

  • op woensdag 17 mei om 20u00, Mantel van Sint-Maarten, St-Martensplein 4, Aalst.

Delen

 

Verslag van bestuursvergadering

Wij vragen graag aan de besturen om het verslag van de vergadering – indien dat nog niet zou gebeuren – ook aan de afdelingsondersteuner te bezorgen, met veel dank. Zo kunnen wij met nog meer betrokkenheid en kennis van zaken de plaatselijke werking opvolgen en begeleiden 

(regio Gent-Eeklo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - regio Zuid-Oost-Vlaanderen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - regio Waas en Dender: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Delen