Oost-Vlaanderen

Nieuws

 

Schone sportkleren

De campagne “Ik fiets voor schone sportkleren” is reeds twee maanden bezig, meedoen kan nog altijd!

Met de Nieuwsbrief van februari ll. werd de Oost-Vlaamse campagne “Ik fiets voor schone sportkleren” opgestart. Inmiddels hebben zich reeds heel wat afdelingen ingeschreven. Maar meedoen kan nog altijd! Je vindt alvast in bijlage nogmaals alle uitleg met het stappenplan en met het wedstrijdreglement. Je kunt ook meer info verkrijgen bij jouw afdelingsondersteuner. De campagne staat eveneens op de agenda van de komende lentebijeenkomsten. In elk geval dank voor het engagement!

Delen

 

Verslag van bestuursvergadering

Wij vragen graag aan de besturen om het verslag van de vergadering – indien dat nog niet zou gebeuren – ook aan de afdelingsondersteuner te bezorgen, met veel dank. Zo kunnen wij met nog meer betrokkenheid en kennis van zaken de plaatselijke werking opvolgen en begeleiden 

(regio Gent-Eeklo: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - regio Zuid-Oost-Vlaanderen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  - regio Waas en Dender: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Delen