Leren rijden met de auto

Vrije begeleiding

 

De rijopleiding wordt hervormd, en dat hoeft geen slechte zaak te zijn. Een gefaseerde opleiding met een langere oefenperiode, een uitgebreider examen en een terugkeermoment zal tot betere resultaten leiden. Ook vrije begeleiding – leren rijden met ouders of andere bekenden uit de kennissenkring – past nog altijd in dat plaatje. Al tientallen jaren stimuleert kwb vrije rijbegeleiding.
 
Speciaal aanbod voor begeleiders

Natuurlijk zijn mama en papa niet zomaar de beste leraars. Cruciaal bij vrije begeleiding is een goede voorbereiding voor leerling én begeleider. Kwb ontwikkelde hiervoor een speciaal startpakket. Wie als begeleider met een kandidaat-bestuurder de weg op wil, kan maar beter goed voorbereid zijn. Je kennis opfrissen van de verkeersregels is geen overbodige luxe. Een begeleider moet ook een goede coach zijn die met een plan werkt. In het startpakket zitten twee avonden: één over de verkeersregels en één over de methodische en pedagogische aanpak van de begeleiding.

 

Waar en wanneer

 

Wil je meer info over de activiteiten hieronder, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Zij kunnen je alle praktische gegevens bezorgen.

St. Job 06 en 08-03-2017 OC Clara Fey campus Kristus Koning, Bethaniënlei zn, 2960 St. Job in 't Goor meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bazel 09 en 16-03-2017 Middelbare school St. Joris, Kruibekestraat 55a, 9150 Bazel meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
St. Job 14 en 16-03-2017 OC Clara Fey campus Kristus Koning, Bethaniënlei zn, 2960 St. Job in 't Goor meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rumst 13 en 27-03-2017 Parochiale Kring, Veerstraat 46, 2840 Rumst meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kwaadmechelen 15 en 21-03-2017 3945 Kwaadmechelen meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lutlommel en Lommel Barrier 03 en 04-04-2017 CC De Hanekap, Hanekapstraat 16, 3920 Lommel meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Borsbeek 08 en 15-05-2017 't zaaltje, Smisbergstraat 2, 2150 Borsbeek meer info? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.