Kwb werft Verantwoordelijke aan:

Dienst Rijbewijs

 
Om de dienst Rijbewijs verder uit te bouwen zoeken wij een enthousiaste en geëngageerde medewerk(st)er.Benieuwd? Klik dan op meer...

meer.

We helpen je graag...

nieuwe privacywet

 

"Heb je al gehoord van de nieuwe privacywet (de GDPR) die in voege treedt vanaf 25 mei? Zorg dat ook jouw kwb-afdeling in orde is. We helpen je hier graag bij!"

meer.

 


beweging.net
Verbindingsfestival

FALOS-SPORT+
Nationale wandeldag

Lid worden

Lid worden van kwb

meer

Word kwb-lid!

Een nee heb je al, een ja kun je krijgen!

Voorwoord Raak september

Waarom wordt iemand lid van een vereniging? Meestal niet alleen omwille van de grote theorieën, uitzichten en manier van werken. Boeiende activiteiten, nieuwe contacten met vrienden, kansen om aan recreatiesport te doen, het gevoel ergens bij te horen, ... dát zijn de redenen om de stap te zetten. En als geen ander weten jullie … kwb biedt dit alles!

Er werd de laatste jaren veel onderzoek gedaan over het verenigingsleven. Trendwatcher Herman Koning stelt dat mensen die actief zijn in het verenigingsleven optimistischer zijn en (gemiddeld 7,5 jaar) langer leven dan andere mensen. Professor Elchardus kwam tot de vaststelling dat wie lid is van een vereniging gemiddeld gelukkiger is. En als het dan over kwb in het bijzonder moet gaan: uit HIVA-onderzoek blijkt dat mensen de verbondenheid die ze voelen in kwb bijzonder appreciëren. Allemaal voordelen dus!

Maar als mensen ons, onze ideeën of onze activiteiten niet kennen, hoe kun je dan verwachten dat ze ons omarmen? Als je iets wilt verkopen - of het nu een stofzuiger of een lidkaart van kwb is - mag je niet blijven hangen bij je vertrouwde “klanten”. Je moet op zoek gaan naar vers bloed. Daarom lanceren we nu een nieuwe campagne: “WelKOM bij kwb - leden zoeken leden”.

Lees meer...