Kwb werft Verantwoordelijke aan:

Dienst Rijbewijs

 
Om de dienst Rijbewijs verder uit te bouwen zoeken wij een enthousiaste en geëngageerde medewerk(st)er.Benieuwd? Klik dan op meer...

meer.

We helpen je graag...

nieuwe privacywet

 

"Heb je al gehoord van de nieuwe privacywet (de GDPR) die in voege treedt vanaf 25 mei? Zorg dat ook jouw kwb-afdeling in orde is. We helpen je hier graag bij!"

meer.

 


beweging.net
Verbindingsfestival

FALOS-SPORT+
Nationale wandeldag

Lid worden

Lid worden van kwb

meer

Word kwb-lid!

Gelukkig Nieuwjaar

Voorwoord Raak januari

'Nieuwjaar is de dag waarop het begin van het nieuwe jaar wordt gevierd. In de westerse wereld is dit op 1 januari, in andere culturen vaak op andere data. Bij deze viering zijn wederzijdse gelukwensen en goede voornemens gebruikelijk', zo leert Wikipedia.

Het eind van een jaar is een goed moment om even terug te kijken op het voorbije jaar en onszelf af te vragen of we op de goede weg zijn. Het is een cliché, maar daarom niet minder waar. Voor veel mensen is de jaarwisseling een moment van bezinnen. Het is ook dan dat voornemens worden uitgesproken, er worden keuzes gemaakt. Het nieuwe jaar staat immers symbool voor vernieuwing en frisheid.

Gelukkig nieuwjaar wensen, voornemens hebben, streven naar,… Het is allemaal leuk, maar misschien is volgende insteek van psycholoog Jeffrey Wijnberg nog veel belangrijker: "Natuurlijk mag je plannen koesteren en idealen hebben, maar als je jezelf kunt aanvaarden zoals je bent, heb je al heel wat bereikt." Iets om even over na te denken.

Lees meer...