Gezicht gezocht

Gezicht gezocht

Gezicht gezocht
Stap uit je schaduw

Koenraad CoppensBeste,
 
De provinciale startavonden zijn achter de rug en daarmee is ook het einde van de campagne 'Gezicht gezocht' ingeluid. Het streefcijfer van 1000 nieuwe gezichten hebben we helaas niet gehaald. Jammer, maar we mogen toch trots zijn dat we niet minder dan 730 nieuwe losse medewerkers hebben ingelijfd. 730 nieuwe mensen die een engagement voor kwb opnemen en in hun afdeling nuttig werk verrichten. Maar liefst 160 afdelingen zochten en vonden ook nieuwe mensen die zich voor kwb inzetten. Dat is pas sterk werk. Een dikke proficiat aan alle afdelingen die met de campagne hebben meegedaan en op zoek geweest zijn naar deze broodnodige nieuwe losse medewerkers.

Maar dit betekent niet dat de zoektocht ten einde is en dat afdelingen op hun lauweren kunnen rusten. Vernieuwen is een nooit aflatend proces van mensen aanspreken op basis van hun interesses en kwaliteiten, van hen de kans en vertrouwen te geven om iets te organiseren, ook al lukt het niet meteen. Daarom vragen we om nog verdere gegevens aan te vullen. De site blijft nog een tijdje beschikbaar! Heb je nog een nieuwe vrijwilliger maar je wil of mag de naam niet doorgegeven? Geen probleem, noem dit nieuw gezicht 'medewerker 1' of 'nieuw gezicht 4'. Voor ons is het belangrijk om een cijfer te hebben en te weten wat ze doen. Wie dit precies zijn, is voor ons minder belangrijk, zolang jullie ermee geholpen zijn.

Dan rest er mij nog om iedereen een goede programmatie toe te wensen met veel nieuwe input van de nieuwe gezichten en nog een boeiend, bruisend en aangenaam nieuw werkjaar met de steun van vele nieuwe gezichten!
 

 

Aan de slag!
Hoe werk je met de site?


 

1. Registreer jouw afdeling.

2. Geef op hoeveel nieuwe gezichten jouw afdeling zoekt.

3. Ontvang het startpakket met materiaal voor je afdeling.

4. Ga op zoek naar nieuwe medewerkers voor je afdeling.

5. Geef hun gegevens in op de site.

Kwb heeft de lijnen uitgestippeld: samen voor 1000 nieuwe gezichten die kwb blijvend op de kaart zetten in Vlaanderen en Brussel!

- Koenraad Coppens

 

Registreer
jouw afdeling

Doet jouw afdeling mee met de campagne 'Gezicht gezocht'? Registreer je dan vandaag nog op deze site!

Registreer hier

 

Resultaten
Bekijk hoe ver we reeds staan

Wil je weten hoever we reeds staan met de campagne? Neem dan een kijkje bij de tussentijdse resultaten!

Tussentijdse resultaten

 

kwb

© 2011 - kwb